TÁBORAINKRÓL

Táboraink kütyümentesek!

Aktív Tábor

Táboraink fő célja, hogy a gyerekek nyáron nyaraljanak, érezzék a legjobban magukat és rengeteg élményt szerezzenek! Táborainkban megjelenik minden, ami ehhez kell! Izgalmas csapatjátékokkal, differenciált fejlesztő és egyben szórakoztató feladatokkal, kézműves tevékenységekkel tarkítjuk a napjaikat. És persze a legfontosabb: árnyék, limonádé, és vizes játékok! És gyümölcsök!

Kalandor Tábor

Természetjáró, környéken kirándulós tábor, ahol igyekszünk egész nap a szabadban szórakozni. Ismerkedünk a természettel, kreatív játékokat tanulunk, piknikezünk. Napi tematikában tanulmányozzuk a minket körülvevő világot, felfedezünk és keresgélünk.

Mivel nem egy fix helyen töltjük a napot, az étkezést otthonról, uzsidobozból fogyasztjuk.

Tánc & Torna Tábor

Nagy bulival várjuk a zenét, mozgást szerető lányokat és fiúkat. Táborunkban show és látványtánc koreográfiákat tanulunk, talajtorna illetve sportakrobatikai elemeket sajátítunk el. Erőnléti és nyújtási gyakorlatokkal vegyítjük edzéseinket. Garantált izzasztó napok várnak rátok - persze jó értelemben!

Társas Tábor

Közel 100 társasjáték közül válogat minden nap tematikusan (stratégiai, parti, kooperatív, gamer, kártya, logikai és még sok más) a játékmester a gyűjteményből. Heti kihívások, egyéni- és csapatversenyek, rekord döntések várnak a táborozókra. Tudjuk, mennyire bele lehet feledkezni a játékba, de mi figyelünk, hogy a szabad levegőn is önfeledten játszanak a táborlakók. Meglepetések is várnak rájuk.


Tapasztalt nevelők

Vezető csapatunk nemcsak jól képzett, de több, mint 15 éves összeszokott rutinnal rendelkezik. Oktatói, tanítói, versenyzői, rendezvényszervezői, táboroztatási múlttal rendelkezünk. Mára pedig szinte mindannyian szülők (vagy nagynénik) vagyunk, ami a legnagyobb tapasztalat!

Játékos tanulás

Célunk, hogy gyermeked a lehető legjobban érezze magát velünk. Játékos fejlesztő gyakorlatokkal, differenciált (csapat)feladatokkal, vicces versenyekkel motiváljuk őket a tanulásra úgy, hogy közben szórakoznak. Adott témakörben hozunk a gyerekeknek érdekes tényeket, bővítjük a tudásukat koruknak megfelelően. 

Sportfoglalkozások

Aktív Táborainkban garantáljuk, hogy gyermekednek napi min. 4 óra szervezett testmozgásban lesz része. Fakultatív lehetőségeink közül pedig a napi rutin részeként lesz lehetősége válogatni.

Társasjáték Táborainkba tudjuk, hogy inkább a tematika miatt jöttök, de mivel az egészségmegőrzéshez hozzá tartozik a mozgás, itt is biztosítunk napi 1,5-2 óra aktív időtöltést.