DIXIT day & DIXIT verseny

2023.09.07

DIXIT rajongók, és akik még nem ismerik a játékot! Megrendezzük 1. TEMATIKUS ESEMÉNYÜNKET az Aktív Társasjáték Klubban!

Időpont: 2023. szeptember 30. (jelentkezési határidő: 2023. szeptember 29.)

Helyszín: 2030 Érd, Balatoni út 80. - Aktív Klub

Jelentkezés és regisztráció: fontos, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk, hogyan szervezzük a csapatokat!

Támogatói jegy vásárlását kérjük minden kedves látogatónktól, ami megváltására a helyszínen, készpénzben lesz lehetőség. Támogatói jegy 1000 HUF, illetve 8 év alatti látogatóinknak 500 HUF. Köszönjük!

(A zöld "gombot" megnyomva, egyszeri RESERVIO APPLIKÁCIÓ regisztráció után tudsz jelentkezni a programokra. Az Aktív Klub az összes eseményéhez EZT az applikációt használja, így a későbbiekben, már csak kattintanod kell és már le is foglaltad az időpontodat, így biztos helyed lesz nálunk!)


A PROGRAMRÓL

Szeptember 30-án, szombat délután 15 órától egészen este 20 óráig számítunk látogatásotokra, részvételetekre akár csak egy könnyed kis játékra vágytok, akár egy esti kihívásra és megmértetésre! 

IGEN, napunkat 18 órától a legbátrabbaknak VERSENNYEL zárjuk, ahol a legjobbakat díjazzuk is! Ha csak aznap ismerted meg a DIXIT univerzumot, akkor is versenyezhetsz és ha nem akarsz versenyezni, akkor is maradhatsz!

Két kategóriában szervezzük a versenyt: 

  • gyermek: 8-14 év
  • felnőtt: 14 év felettiek

Ha fiatalabb gyerekekkel érkeztek, ők is találnak kedvükre játékot addig a gyerek részlegen "animátoraink" segítenek neki mindenben!

Egy kicsit a játékról: A fantázia és csodás festmények partijátéka. A Dixit világszerte népszerű, Év játéka díjas családi partijáték. A játékosok gyönyörű festménykártyákat kapnak, a "mesélő" kiválaszt egyet a kezéből, amelyről mond egy utalást: egy szót vagy akár egy egész történetet. Majd a többiek is választanak a sajátjaik közül az utalás alapján. Összekeverik a kártyákat, és a játékosok megtippelik: vajon melyik lehetett a mesélőé?

GYERTEK EL ÉS INDÍTSUNK EGY ÚJ SZAKASZT A KLUB ÉLETÉBEN, AVASSUK FEL EGYÜTT AZ AKTÍV TÁRSASJÁTÉK KLUBBOT!